Wednesday, June 1, 2011

En.Hubby in Metro / The star on 30 may 2011

Baru² ni public library kat area SPT, Penang ada sedikit keruntuhan kat bahagian bawah lantai kayunyer. Lantai kayu ni dah lama agaknya. Bila jadi mcm ni pihak JKR lah dipertanggungjawabkan.. So, Ahad baru² nie...my hubby di arah untuk menghadirinya sebab CM penang iaitu En. Lim Guan Eng inginmelawat tempat kejadian....Jadi terpaksa lah beliau mengorbankan waktu cutinye utk. perkara tersebut. Susulan daripada tuu...biasa lah ada aje wartawan...ya lah dengar pon bangunan runtuh kan....so mesti ada wartawan yang datang...xsangka kuar lah jugak si hubby ku ini dalam paper diorang....hahaha....glamer sekejap yer...eheheh....
The Star Online...



Suamiku (kanan)...bersama kawannya (kiri)

4 comments:

leyzajamil said...

wah! boleh lah digunting & frame buat kenangan
Entri terkini : Selamat Menyambut Bulan Rejab
Entri sebelum : Anissa yang seksi anggun menawan

Izyan Masri said...

WAAH.TEPUK TANGAN TEPUK TANGAN.MESTI BANGGA KAN :D

Anonymous said...

mcm kena paksa jer

Puteri981 said...

hehehe....sekejap aje glamernya...