Monday, June 6, 2011

Auto Show Exhibition near Queensbay Mall

Semalam jalan-jalan area pantai jerejak...niat dihati nak lepak² di tepi pantai sambil nak menikmati jagung bakar yang dijual kat gerai² kecil ditepi jalan....sekali setibanya di situ xdak 1 gerai pon hatta gerai jagung bakar pon x kelihatan....i wonder y...so tgk sebelah Queensbay Mall ada mcm satu pameran....xtau lg masa ni apakah pamerannya....sekali tgk ada gerai² yang sblm ni kat tepi² jalan ada dlm tu daaa....kt sini rupanya !!!....so cari parking n terus park....then rupa²nya kt dlm tu byk nyer pameran....pameran barang² antarabangsa, pameran motosikal berkuasa tinggi dan paling menarik adalah pameran kereta berhias....opss....bukan kereta berhias yang mcm bunga²an bila nak sambut hari merdeka yer...ini adalah pameran kereta yang dihias dalam dan luar ....fuhhh...mmg cantik n terpegun saat aku meneliti kereta yang di pamerkan tuh....

key...jom kita tgk...bbrp keping gambar yang sempat di ambil....




nie...kat pantai jerejak....berlatarbelakangkan Jambatan Pulau Pinang...
ini motosikal yang berharga rm 67K....tak mampu beli...dpt duduk posing sebelah pon jadilah yer
ini kereta Viva....kt dalam dia mmg suasana mewah...ada satu kereta tu dia boh Tv smpai 3...1 kt depan...2 lagi kat bangku depan...
ni kereta wira kot...kt dlm dia fuhh...penuh keselesaan bagaikan duduk dlm sebuah rumah mewah...
ini adalah kereta satria...cer tengok pintunya...terangkat kt atas....
ini..kereta Atoz if i'm not mistaken

5 comments:

Shahrina@Sabrina Art Style Collection said...

amboi syoknye jalan2 ye

Adam Idris said...

bestnya pulau jerejak, hehe

wahida said...

salam dear, thanks follow my blog...dtg sini nak follow balik tapi nape button follow sis tak leh klik yer...huhu....

Anonymous said...

gambar dekat jambatan tu cantik... dekat mana tu?

Puteri981 said...

Dekat² dgn Jelutong expressway nak dkt jambatan P.Pinang...Thanks 4 komen