Tuesday, June 14, 2011

Buusannya bila nak Mengarang surat....

Aduii apelah nasib kali nie...kena pulak buat surat yang aku kira tak patut. Mana taknya...aku rasa aku tidak bersalah dalam hal ni...
Aku kena buat surat tunjuk sebab kerana ketidakhadiranku di satu kursus nie...aku sebenarnya x tahu langsung bila dan dimana kursus itu diadakan....x ada sebarang surat panggilan ke kursus....Tapi seingat aku mmg ada aku pernah apply....tp bukan dlm bulan Jun....hurmmm....Bab² nak mengarang surat nie mmg aku failed dh lama dah....dulu² pon time² remaja pon aku tak pernah menulis surat hatta membalas surat² cinta dr sesiapa pon....aku biarkan mcm tu je...ehehe....ciankan...(kat org yang bagi surat tu laa cian...bkn aku !)....ini lah rupanya surat yang perlu aku balas dalam masa 14 hari....


^

^

^

^

^

^

serius....mmg aku xnak buat.....rasa nak abaikan aje....tp...aku rasa mmg kena buat gak.... tapi bukan salah ku !!!

2 comments:

misscha said...

tq follow misscha, misscha follow blik... :)

Puteri981 said...

welcome...dear...