Wednesday, June 29, 2011

Me n En. Hubby dalam majalah....

Assalamualaikum

Aku ada something nak share kat blog aku nie dengan pembaca blog aku sebenarnya....
Macam ni....aku kan sejak akhir² ni rajin mengemas..uhuk ! rajin lah sgt....yelah rajin mengemas sbb gara² nak berpindah kerumah baru laa...
Then...sampai dkt part nak susun² majalah, buku², kitab² segala mak nenek.....
maka aku terjumpalah kenangan yang aku rasa terindah yang boleh kami rakamkan sampai bila².... Aku terjumpa majalah keluarga cover depannya adalah Eja. Majalah ni diterbitkan pada Mac 2007...dah lama daa....dalam majalah tu aku ngan en hubby aku ada kat dalamnya....ehehe....
















Buku² & majalah yang telah aku susun dlm kotak....akibatnya aku terjumpalah seperti dibawah nie...













Majalah keluarga keluaran Mac 2007....

ook...

dalam page majalah tu...ms70...ada cerita aku n en hubby berkenaan tajuk "BERKERJA SATU PEJABAT, BAIK ATAU BURUK?


ehehe...kenangan bersamamu kasih...umpama mimpi di dlm mimpi....(eheee sori termenyanyi pulakk)

p/s: mmg kami 1 Jabatan dan 1 pejabat selama bbrp tahun...tp skrg suamiku telah bertukar ke pejabat lain dkt dgn rumah baru kami....tapi masih tetap dibawah 1 jabatan.

Sekian untuk tatapan....


12 comments:

Anonymous said...

i like

man said...

boleh buat wasiat minta anak simpan majalah tu...

Si Ratu Pari said...

off course...ehehe

Idah said...

semoga bahagia bersama suami dan anak-anak.

Nor Ainun Mansor said...

Aik...betoi ka kak ziha dan abg mizi tu..hehehe...apa citer dalam majalah tu..ceciter.....hehehheee

♥Lady Ainaa♥ said...

wah...bestnya berada di alam rumah tangga ini...tambah tambah dapat bekerja dalam satu jabatan bersama dengan suami kita..hehehe..nic entry kak..sy nak follow yew

Si Ratu Pari said...

@ idah : thanks kak...Amin

@ Ainun : Betoi la ainun...masa tu Ainun x masuk keja lg rasanya...

@ Lady Ainaa : betul tuu...thanks yer 4 follow...

zOeY zAu YaH said...

follow kakak semula.tq sbb mai blog saya =)

chiqubie said...

waaa..sweet laa

CIK JATT said...

wah. kena simpan buat kenangan nih kan:)

by the way. salam kenal. i follow k

Arma Idris said...

wow! mcm mana leh termasuk dlm majalah tu?

sumysya said...

x yah la simpan 1 majalah tu...framekan je cover majalah & page story